Áraink

Így foglalhat:

A napi- és csomagárakat FORINTBAN rögzítjük. Valutával történő fizetés esetén mindig az aktuális középárfolyam a mérvadó. Az árak minden esetben tartalmazzák az ÁFÁ-t, ezen felül a visszaigazolásban szereplő egyéb szolgáltatásokat. A foglalás csak annak visszaigazolásával együtt érvényes, melyet kollégáink 24 órán belül az Ön által megadott e-mail címre küldenek. A foglalás feltétele előleg befizetése átutalással, vagy bankkártya garancia adása (tulajdonos neve, típus, szám, lejárat)

Így fizethet:

A befizetett előleg után fennmaradó rész a helyszínen készpénzzel, bankkártyával, vagy előre utalással fizethető. SZÉP kártyával (OTP, MKB, K&H) történő fizetés esetén, csak a Szép kártya elfogadásának szabályai szerint, a vendég nevére szóló kártyát fogadjuk el.

Háziállatok:

  • Háziállatok nem szállásolhatók el.

Felárak:

Kései check out (18:00 óráig): a napiár 40%-a

Így mondhatja le foglalását:

Az egyéni foglalások érkezés előtt 3 nappal kötbérmentesen lemondhatók. Érkezés napját megelőzően 3 napon belüli lemondás esetén a szállásdíj 50%-át lemondási díjként kezeljük. Érkezés napján történő lemondás esetén a szállásdíj 100 %-át lemondási díjként kezeljük. Csomagfoglalások esetén, a csomagban foglalt külső szolgáltatások (pl. belépőjegyek) költségmentesen nem stornírozhatók. Szállásközvetítőn keresztül történt akciós csomagfoglalások esetében a csomag árát nem áll módunkban visszatéríteni, azonban az utalvány kötbérmentesen átruhazható.

Így foglalhatja el szálláshelyét:

Apartmanját előzetesen egy másik szálláshelyünk a  Corso Boutique Hotel-be történő megérkezéssel foglalhatja el. Ahol a fennálló szállásdíj megfizetését követően kerül átadásra a Corso Lux Apartmanban található szállásának kulcsa. Mindkét helyszín a belvárosban található, körülbelül 600 méter távolságra egymástól.

Check in: az apartmanokat érkezés napján 14:00 órától lehet elfoglalni. Korai érkezés kérésre, a szabad kapacitás függvényében vehető igénybe. Amennyiben az érkezés 19:00 óráig nem történik meg, a szálloda az Ön foglalását megszünteti. Amennyiben az érkezés csak 19:00 óra után történhet, a kései érkezésről kérjük előre értesíteni a recepciót. A teljes szállásdíj előrefizetése esetén az apartmant egész éjszaka fenntartjuk. Check out: az apartmanokban távozás napján 10:00 óráig lehet tartózkodni. Kései távozásra a szabad kapacitás függvényében, felár ellenében van lehetőség. 18:00 óra után teljes napi árat terhelünk.

A napi – és csomagárak nem tartalmazzák az idegenforgalmi adót, melynek mértéke 550 Ft/fő/éjszaka. Az adó megfizetése alól 18 éven aluli vendégeink mentesülnek. Gyermeket nem áll módunkban fogadni

Amennyiben a foglalás folyamatával kapcsolatosan kérdése, illetve a foglalás során bármilyen probléma merülne fel, készséggel állunk rendelkezésre az info@gyulahotelcorso.hu  e-mail címen vagy telefonon: +36 66/644-940

Maestro, Mastercard, Visa és szépkártyát elfogadunk

Napi árak

 

06.15 – 08.31 között érvényes árak:
– 1 éjszaka esetén: 17.900 Ft/ apartman / 1 éj
– 3 éjszaka esetén: 49.900 Ft/ apartman / 3 éj
01.02 – 06.15 és 09.01 – 12.20. között érvényes árak:
– 1 éjszaka esetén: 14.900 Ft/ apartman / 1 éj
– 2 éjszaka esetén: 27.900 Ft/ apartman / 2 éj

– 3 éjszaka esetén: 39.900 Ft/ apartman / 3 éj

A napiárak tartalmazzák:

  • Szállást egy éjszakára
  • Törölköző biztosítását
  • Vezetékes és wifi internet csatlakozási lehetőséget

A szobaárak nem tartalmazzák az idegenforgalmi adót, melynek mértéke 550 Ft/fő/éjszaka. Az adó megfizetése alól 18 éven aluli vendégeink mentesülnek.

Pótágy: 5.000 Ft/fő/éj (csak superior apartmanban és a lakosztályban lehetséges)

Kései check out (18:00 óráig): a napiár 40%-a

Gyermeket nem áll módunkban fogadni

Kedvezmények:

Törzsvendégeink egyedi kedvezményeben részesülhetnek, vagy egyéb grátisz szolgáltatásokat vehetnek igénybe.

A kedvezmények nem összevonhatók!

Apartmanunkban Maestro, Mastercard, Visa bankkártyával, valamint készpénzben (HUF és EUR) van lehetőség a fizetésre.

Szálláshelyünk OTP, MKB és K&H SZÉP kártya elfogadóhely!

American Express kártyát nem áll módunkban elfogadni.